Plymouth fogyás. Étrendkiegészítővel sem könnyebb fogyni


plymouth fogyás

Köszönjük, üzenetét elküldük a szerzőnek. Bezárás Köszönjük, üzenetét elküldük a címzettnek. Bezárás hvg. A stockholmi Nemzetközi Elhízás Kongresszuson bemutatott új kutatások nem találtak bizonyítékot arra, hogy a testsúlycsökkentő étrend-kiegészítők valóban elősegítenék a fogyást.

plymouth fogyás eph zsírégetők mellékhatásai

Thomas Ellrott, a németországi Göttingen-i Orvosi Egyetem Táplálkozás és Pszichológiai Intézetének vezetője és kutatócsapata kilenc népszerű plymouth fogyás köztük például az L-carnitine-t, a káposztaport, rost tablettákat, és bab kivonatot — vizsgált placebo készítményekkel összehasonlítva.

Azért, hogy a szerek neve ne befolyásolja a kutatást, a termékcsomagolást és a fogyasztói tájékoztatókat megváltoztatták.

MEGÁLLT A FOGYÁS - Mit tegyek? - Napi Vlog

Összesen túlsúlyos vagy elhízott, középkorú résztvevőnek adtak placebo készítményt vagy a vizsgált termékek valamelyikét, a gyártók által javasolt dózisban — összesen nyolc héten keresztül. Az eredmények azt plymouth fogyás, hogy az átlagos fogyás egy és két kilogramm között mozgott, míg a placebot kapott csoportnál a súlyvesztés 1,2 kg volt.

plymouth fogyás

A placebo-hoz viszonyítva jelentős különbséget egyik termék esetében sem tudtak kimutatni. Egy másik tanulmányban Igho Onakpoya — a brit Exeter és Plymouth Egyetemek Peninsula Plymouth fogyás Fakultásának munkatársa — módszeres áttekintést készített a hozzáférhető tanulmányok eredményeit felülvizsgálva.

A kutató és munkatársai nem találtak semmilyen bizonyítékot arra, hogy a vizsgált étrend-kiegészítők hatékonyak lehetnek a testsúly csökkentésének.

plymouth fogyás fogyás garantált

A konferencián arról is beszámoltak, hogy az eredményesség plymouth fogyás túl, az étrend-kiegészítők bizonyos esetekben még mellékhatásokkal is járhatnak. A téma azonban további, alapos kutatásokat igényel.

plymouth fogyás Fogyni akarok, nem súlyt

Facebook Ránk számíthatsz — mi is számítunk Rád! Hozzátok, az olvasóinkhoz fordulunk, azt kérve, hogy tartsatok ki mellettünk, maradjatok velünk.

súlycsökkentő adatlap

Plymouth fogyás, ha tehetitek, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, plymouth fogyás újítsátok meg azt.