Nano zsírégető. Muscletech Nano Vapor Performance Series


fogyás t9

Ez egy nano zsírégető segédeszköz, melyet úgy terveztek, hogy egyszerre egy személy használja, az edzés közben pedig maradjon csatlakoztatva a KAATSU Nano-hoz.

Könnyen használható a szabadban, valamint utazás során, beleértve a repülés közbeni használatot is.

nano zsírégető fogyás staunton va

A KAATSU Nano precízen irányítja és monitorálja a KAATSU Air Bands felfúvódását annak érdekében, hogy eltérő szinten optimális mértékben korlátozhassa a karok és a nano zsírégető vérkeringését a minden felhasználó számára nano zsírégető módon meghatározott alacsony intenzitású edzés során egy izomtömeg növelő, sport-specifikus vagy rehabilitációs program részeként.

Ez különösen fontos, ha a felhasználó egyik végtagja sérült, vagy rehabilitáció alatt van, illetve ha a két végtag között eltérés van. A Nano nano zsírégető konnektorról is üzemeltethető, újratölthető elemmel pedig 2,5 óra folyamatos működésre képes.

nano zsírégető

Többek közt tárolja az alkalmazott egyéni nyomást, a KAATSU edzés időtartamát, a kapillárisok újratöltésének idejét, valamint az edzés nano zsírégető is. A személyes információk egy érintőképernyőn jelennek meg, mely videók megjelenítésére is képes.

nano zsírégető