Karcsúsító talpbetétek


Felvitel a kedvencek közé » További információk a termékről: Természetesen ne hidd el ha valaki testmozgás és az egészséges étrend kialakítása nélkül kínál nagy változást. Viszont a piacon egyre több olyan készítmény van, amely segít testmozgás mellett jobban látható és gyorsabb eredményeket elérni.

növekvő sasok fogyás

Ilyen ez a fantasztikus készítmény is, amely már nem egy nőnek segített a gyors és látható testsúly csökkentésben. Ráadásul karcsúsító talpbetétek kivitelezésüknek hála igazán diszkréten használhatók, teljesen láthatatlan bármilyen ruhanemű alatt.

karcsúsító talpbetétek

Természetes gyógynövényekből és azok kivonatából készült, így  nincsen bőrirritáció, allergiás reakciók vagy mellékhatások, teljesen biztosnságos és kockázatmentes. Alkalmazása: Egyszerűen tapaszd fel a hasi területre, miután megbizonyosodtál karcsúsító talpbetétek, hogy a bőröd tiszta és karcsúsító talpbetétek.

Batz talpbetétek

A hatékonyságot növeli, hogy a teljes hasi területet befedi. A tapaszt órán keresztül karcsúsító talpbetétek és tanácsos használni, a bőrtípustól függően de 8 óránál semiképpen sem tovább. Nem ajánlott minden nap használni!

karcsúsító talpbetétek gsn fogyás

A készlet 5 db tapaszt tartalmaz. Összetétel: Sophoricoside, catechin, kapsaicin, koffein, Sallcornia herbacaa Uniszex méret.

karcsúsító talpbetétek a gyermeknek le kell fogynia