Fogyási tanácsadás


A lelki egyensúly megteremtése és önmagunk fejlesztése azt a célt szolgálja, hogy jól érezzük magunkat a mindennapokban, és ez önmagunk és mások számára is örömforrást jelentsen.

Mindez része a saját és környezetünk egészsége és jóléte érdekében tett lépéseknek.

fogyási tanácsadás

Nincs annál fontosabb, mint elégedetten, harmóniában élni fogyási tanácsadás és a természettel. Az elhízás és más egyéni problémák hátterében a genetikai alapokon és a környezeti tényezőkön túl nagyrészt lelki eredetű fogyási tanácsadás áll, amely a kitartás aláásásával önbizalomhiányhoz és kudarcélményekhez vezethet.

fogyási tanácsadás

Sokszor csak egy kis motiváció vagy biztatás, néha a problémák részletesebb megbeszélése és az ok felderítése szükséges a továbblépéshez. Kiegyensúlyozott háttérrel bárki nekivághat az önmaga számára fontos célok elérésének, a személyes egészség kialakításának, az egyéni problémák megoldásának. Mindez programjaink kiegészítéseként is fogyási tanácsadás, hogy az eredeti program minél eredményesebb legyen.

test vékony logó

Ennek kialakítása egy folyamat, melynek során az ember fogyási tanácsadás képessé válik arra, hogy uralkodjon pillanatnyi késztetésein, és nem vesznek kárba az addig elért eredmények. Igény esetén személyre szóló életmódbeli tanácsokkal és javaslatokkal is ellátjuk, amelyek a probléma mielőbbi megoldását segítik.

femme fogyás a súlycsökkentő gyógymód visszatérítése

Kijelöljük a további irányokat és teendőket, melyek a szakemberrel fogyási tanácsadás megbeszélés eredményétől is függenek. Fogyási tanácsadás Ön döntheti el, hogy igénybe kívánja-e venni a következő, terápiás szakasz lehetőségeit.

Amenniyben e programunkra szeretne jelentkezni, megköszönjük, ha kitöltve magával hozza az itt letölthető kérdőívet!

hogyan lehet lefogyni 10 kg- os hónapban