Fogyni Southampton. Táplálkozás fogyás során fitness


nitro tech fogyni kereskedő csatlakozik a fogyás

Az online intervenció segít fenntartani a fogyás eredményét A Southamptoni Egyetem kutatóinak vezetésével készült tanulmányból az derül ki, hogy az online viselkedési tanácsadás hatékonyan segíti az embereket a fogyásban. Az már korábban is kiderült, hogy azok a személyek, akik bizonyítékokon alapuló információkat kaptak az interneten keresztül körülbelül 3 kilogrammot fogytak.

fogyni reklám fogyás 16/ 8

Közülük kevesebben folyamodtak más tevékenységekhez, például kereskedelmi fogyókúrás programokhoz a fogyni Southampton érdekében. A program önszabályozó és kognitív viselkedési technikákat fogyni Southampton a pácienseknek, hogy ezáltal hosszú távú, fenntartható módszerekkel fegyverezzék fel őket az egészséges táplálkozási és testmozgási szokások kialakításához.

A páciensek testsúlyát a hatodik és a tizenkettedik hónap elteltével a kutatók megmérték, hogy megállapítsák, sikerült-e megőrizniük a fogyásuk eredményét.

tdr fogyás egészséges organikus módon fogyni

Ráadásul a ritka támogatásban részesülő csoport alig valamivel kevesebbet fogyott, mint a személyes tanácsadásban részesülő csoport. Forrás: Medipress - Fotó: Pixabay.

fogyni Southampton