Ergogenics fogyás


Zöld kincsek az egészségért Egyes becslések szerint a természetes vizekben élő algák adják a Földön lévő összes élő tömeg nagy részét, tehát szinte elképzelhetetlen mennyiségben állnak rendelkezésre.

fekete sorozat zsírégető

Felhasználásuk igen széleskörű, már nem csak a keleti konyha használja őket alapanyagként, de a világ szinte minden országában egyre népszerűbbek, ugyanakkor potenciális egészségügyi hatásaik miatt is sokszor kerülnek a kutatók vizsgálódásának célkeresztjébe. Úgy tűnik, valóban a természet ajándékai, hiszen túl azon, hogy ételként milyen értékes tápanyagokat jó minőségű fehérjét, E- és B-vitaminokat, telítetlen zsírsavakat, antioxidánsokat tartalmaznak, sok esetben lehetnek segítségünkre.

Harcosok étrendje

A legtöbbet vizsgált alga a Spirulina és a Chlorella vulgaris, ezek jótékony hatásairól számos kutatás számolt már be. A teljesség igénye nélkül nézzük a legfrissebb eredményeket. Vizsgálatok támasztják alá, hogy magas vas- folsav- és Ergogenics fogyás köszönhetően a gyakran előforduló terhességi anémia vérszegénység és a terhességgel együtt járó magas vérnyomás ergogenics fogyás is ergogenics fogyás lehet a chlorella alga.

Ergogenics fogyás, Pezsgőtabletta Pontosan adagolt, nagyon jól oldódó, ideális, ha emésztési problémák állnak fent kreatin fogyasztása alatt. Sav és bikarbonát pezsgés tartalmú, mely nem mindig kívánatos, általában nem tartalmaz co-anyagokat a mellékízek miatt. Kapszula Pontosan adagolt, gyakran co-anyagokat tartalmaz, jól oldódó, általában mikro finomságú por kapszulákban.

Egy indiai vizsgálat kimutatta, hogy az ott komoly gondot okozó arzénmérgezés terápiájában is segítséget nyújthat a spirulina kivonata. Szerencsére Európában az arzénmérgezés nem mondható gyakorinak, de a nehézfémek testben való felgyülemlésének kockázata számottevő, ergogenics fogyás nagyvárosokban és ipari területeken élők számára.

Post navigation

Egy másik tesztsorozat pontosan arra mutatott rá, hogy az alga képes megkötni a szervezetbe jutó egyéb nehézfémek, például az ólom egy részét is, így az nem szívódik fel a vérbe és ki tud ürülni. A spirulinának emellett olyan jótékony hatásai is vannak, amelyek sokkal több embert érintenek, mint például a már említett nehézfémmérgezés.

fogyás boldoggá tesz

Egy hathetes, dohányzó férfiakon végzett vizsgálat kimutatta, hogy a spirulinát fogyasztó csoport vérében szignifikánsan megnőtt a C- és E-vitaminszint, míg a szabad ergogenics fogyás okozta károsodás csökkent. Az eredmények tükrében a méréseket végző kutatók szerint a spirulina fontos része lehet az egészséges, kiegyensúlyozott étrendnek, különösen dohányzó vagy szmogdús környezetben élők számára.

Ezt támasztja alá egy másik kísérlet eredménye is, ahol ergogenics fogyás patkányokon vizsgálták a spirulina fogyasztásának hatását: az eredmények szerint segíthet csökkenteni a magas vércukorszintet, de akár még a testtömegre is előnyös hatással lehet. Egy másik vizsgálat szerint magas kalciumtartalmának köszönhetően a diabétesz terápiájában használatos készítmények mellékhatásaként megjelenő csontritkulás kialakulásának kockázatát is csökkenti, amellett, hogy közben segíthet a túl magas vércukorszint hiperglikémiailletve a túl magas vérzsírszint hiperlipidémia rendezésében is.

Jó hír a sportolóknak és a fogyni vágyóknak, hogy vizsgálatok ergogenics fogyás nem csak hogy fokozza az erőnlétet és időben kitolja a kifáradás megjelenését, de játék fogyni zsírégetés mértéke is növekszik, így ergogenics fogyás chlorella alga alkalmazása hozzájárulhat az egészséges testtömeg eléréséhez vagy megtartásához is.

távolítsa el a zsírdaganatet fogyni szalagok

Az algák remek kiegészítői lehetnek a lúgosító étrendeknek. Más lúgosító hatással bíró zöld növényekkel való kombinálásuk különösen hatásos lehet.

ergogenics fogyás

A ergogenics fogyás, a spenót, a petrezselyem, az Aloe vera a kiegyensúlyozott étrend részeként önmagukban is támogatják a szervezet megfelelő működését, segítik a szabad gyökök elleni védekezést. Láthatjuk, hogy a spirulina és a chlorella milyen széles körben felhasználható, akár egészséges étrendünket szeretnénk kiegészíteni, akár a teljesítményünket növelni.

Pin on egészség

Alterations in beta-islets of Langerhans in alloxan-induced diabetic rats by marine Spirulina platensis - P. Muthuraman, R.

Senthilkumar, K.

veszteség súly

Srikumar, DecemberVol. Hrishikeshvanb and Prabodh K.

tünetek fáradtság fogyás szédülés fogyni sárgarépa

A rovat legfrissebb cikkei:.