Zsírégető világ


A legtöbb ember nem a jógát választja, ha fogyni akar — nagy kár is érte!

A legerősebb karcsúsító, méregtelenítő gyógynövények A zsírégető világ tipikusan olyan anyag, amely fokozza a thermogenezist, így lényegében ugyanolyan hatás érhető el vele, mint ha valamilyen testmozgásba kezdenél: a vérnyomásod megemelkedik, a szívverésed gyorsul, az anyagcseréd erőteljesebb lesz, és a tested mindezen folyamatok fedezéséhez elkezdi elégetni a zsírraktárakat. Ha fogyni akarok, igyak kávét? Ha koffein, akkor a legkézenfekvőbb megoldás a kávé, aminek kedvező élettani hatásáról már számos tanulmány született, mégsem javasoljuk, hogy ha le akarsz dobni néhány kilót, akkor literszámra kezdd dönteni magadba az erős feketéket.

Hogy miért? Ez a 6 zsírégető jógapozíció úgy szabadít meg a kilóktól, mint zsírégető világ más! Lefelé néző kutya Ereszkedj le négykézlábra, helyezed a tenyereid vállszélességben a földre, óvatosan nyisd szét az ujjaidat, majd óvatosan nyomd fel a csípődet az ég felé.

lány hogyan lehet lefogyni

Fontos, hogy a gyakorlat közben minél jobban próbáld meg zsírégető világ a lábaidat, mert ez a jógapóz zsírégető világ így lesz helyesen kivitelezve! A lefelé néző kutya pozíció zsírégető világ úgy kell kinéznie az egész testednek, mint egy nagy nyomtatott V betűnek.

zsírégető világ

Ez a póz egyébként a jógázók és az ülőmunkát végzők egyik kedvenc gyakorlata, mert egyszerre nyújtja meg zsírégető világ kar- és lábszalagokat, valamint lazítja el a vállizmokat. Plank póz A világ egyik legnehezebb hasizomgyakorlatának tartják a következő jógapozíciótmelyet nagyon könnyű elrontani, úgyhogy figyelj a pontos leírásra!

Nincs más dolgod, mint négykézlábra ereszkedni úgy, mintha csak fekvőtámaszt szeretnél végezni — azaz, nyújtsd hátra a lábaidat, támaszkodj a lábujjaidon, a tenyeredet helyezd vállszélességben a padlóra, a karjaidat pedig egyenesen és feszesen nyújtsd ki!

A pozíció lényegében kész is, ám figyelj arra, hogy a fejed, a törzsed és zsírégető világ nyakad nagyjából egyenes legyen és, hogy ne ereszd le a popsidat a föld felé! Lótusz-póz Feküdj le hason fekvésben a földre, nyújtsd ki a karjaidat szorosan a tested mellett, majd szorítsd össze a fenék-és a vállizmaidat.

Lélegezz mélyeket és nézz előre, miközben zsírégető világ a fejed, a nyakad és a felső törzsedet, utána pedig emeld fel a karjaidat is.

Vegyük szépen sorra! Meg kell tervezned minden napot, hetet, hónapot, különben nem tudsz időben étkezni, edzeni.

Ezek után szorítsd össze a belső combizmaidat és billentsd fel a lábaidat is! A pozíciónak úgy kell kinéznie, mint egy lapos u-betűnek, vagy egy tányérnak.

Fogyás lenne a célod? Sok gyors diétát próbáltál már, de nem volt látható eredmény!

A gyakorlat kiválóan erősíti a hasi izmokat, melyektől pillanatok zsírégető világ le fog rólad olvadni az a fránya úszógumi! Oldalt nyújtó-póz Zsírégető világ, mint a legelső gyakorlatban, ennél a pozíciónál is ereszkedj le négykézlábra, azzal a különbséggel, hogy a jobb talpadat a jobb tenyered mellé helyezed 90°-os szögben. Ezek után óvatosan nyújts ki hátra a bal lábadat, kissé oldalazva fordulj el balra és emeld fel az ég felé a bal karodat.

fogyás az nsng- en

Ha pár másodpercig ki tudod tartani a pozíciót, az már tökéletes! A gyakorlatot ezután ismételd zsírégető világ a másik oldalon is és jelek a fogyásról törekedj rá, hogy zsírégető világ lélegezz a póz kitartása előtt, alatt, és után is!

hőmelegítőkkel fogyni fog Nincs akaratom, hogy lefogyjak

Fotó: iStock.