Zsírégető tomtom


Ez az olyan tényezők alapján zsírégető tomtom kiszámításra, mint a tevékenységek zsírégető tomtom mért pulzus, a maximális és a nyugalmi pulzus, a tevékenység, a nem, az életkor, a magasság és a testtömeg.

apa lánya fogyás t3 vagy t4 zsír veszteség

Minél hatékonyabb tevékenységet végez, annál zsírégető tomtom lesz a Fitness életkora. Kezdje el Fitness életkora csökkentését a Fitness pontok gyűjtésével.

zsírégető tomtom

Fitness pontokat azzal szerezhet, ha rögzíti tevékenységét egy pulzusmérővel rendelkező TomTom Sports karórán. További információkért olvassa el a kézikönyv Fitness életkor című részét.

  1. Az oldalak használatával hozzájárulását adja ahhoz, hogy cookie-kat használjunk ennek a Cookie Szabályzatnak megfelelően.
  2. Elvis duran veszteség súlya
  3. Fogyás 53 éves férfi
  4. E-mail A pulzusmérés a sportolás egyik fontos alappillére, ami nagyban meghatározza az adott tevékenység hatását szervezetünkre.

Edzések A hatékonyabb zsírégető tomtom érdekében most már 50 személyre szabott edzés közül választhat, melyek automatikusan letöltésre kerülnek a karórára, amint csatlakoztatta azt a TomTom Sports weboldalhoz vagy alkalmazáshoz.

Futáson és kerékpározáson alapuló tevékenységtípusokhoz is rendelkezésre állnak edzések, zsírégető tomtom ezek 5 kategóriára bonthatók: Edzettség, Zsírégetés, Állóképesség, Sebesség és Erőnlét.

További információkért lépjen az Edzések részre. A zenehallgatás újdonságai Órája mostantól emlékezni fog arra, hogy fülhallgatója kihúzásakor hol állított le egy zeneszámot vagy hangoskönyvet.

A kiadás újdonságai

Egy zeneszámon belül 10 másodperces laikne Norton zsírégető léptetni is tud, ha hosszan megnyomja a balra és a jobbra gombot a karóráján. További információkért zsírégető tomtom a Zene részre.

Derék-zsírégető gyakorlat

Automatikus szüneteltetés tevékenységek során Mostantól beállíthatja zsírégető tomtom karóráján egy mozgáson alapuló tevékenység automatikus szüneteltetését és újraindítását.

Ez egy új, tevékenységenkénti beállítással szabályozható.

zsírégető tomtom hogyan lehet a gyermeket fogyni

További információkért lépjen zsírégető tomtom Tevékenység szüneteltetése és leállítása részre. Szinkronizálás és figyelmeztetések szabályozása Az új beállításokkal jobban szabályozhatja, mikor és hogyan szeretné megtekinteni a szinkronizálásokat a mobileszközével. Azt is szabályozhatja, hogy szeretné-e megtekinteni a telefonos értesítéseket a karóráján, vagy sem.

Pulzusedzés (Bluetooth melkaspánttal - Nem tartozék-)

További információkért lépjen a Telefon részre. A Kezelési kézikönyv újdonságai Egy új rész került hozzáadásra a menüopciókhoz, melyek egy tevékenység indítása ELŐTT állnak rendelkezésre.

Nincs akaratom, hogy lefogyjak

További információkért lépjen a Tevékenység-beállítások részre. Tökéletesebb élményt szolgáló részek kerültek hozzáadásra a párosítással és a szinkronizálással kapcsolatban.

zsírégető tomtom