Zsírégető kávé


Tudtad, hogy a zöld kávé nem csak energizál, zsírégető kávé a zsírégetésben is segít?

zsírégető kávé lefogy, ha nem eszem

Mi az a zöld kávé? A nagyvilágban Coffea zsírégető kávé nyers kávé ismert kávéfajta, melyet az Elefántcsont part, Kamerun, Uganda és Angola vidékein termesztenek, alapanyagaiban megegyezik az általunk ismert feketekávéval.

Kapcsolódó cikkek

Vele ellentétben azonban a zöld kávé elveszítené biológiailag aktív hatóanyagait a pörkölés során. Ezek zsírégető kávé az egyik legfontosabb a klorogénsav, mely felgyorsítja az anyagcserét, így hatékonyan segít a felesleges kilók leadásában.

Sőt, egy csésze étkezés után elfogyasztott zöld kávé a szénhidrát zsírrá alakulását is képes csökkenteni.

Ezáltal a szervezet a korábban elraktározott tartalékaihoz nyúl, melynek egyenes következménye, hogy szinte zsírégető kávé rólunk a kilók. Számtalan zsírégető kávé hatással bír Amellett, hogy a zöld kávéban található klorogénsav antioxidáns, véd a szabadgyökök káros hatásaitól is.

A kávé és a fogyás

Azaz lassítja a szervezet zsírégető kávé folyamatait. Ezen felül segít a bél — és májrák kialakulásának megelőzésében, koffeintartalma frissít, javítja a koncentrációt, tisztítja a légutakat, a légcsövet, erősíti a szívet és csökkenti az epekő kialakulásának esélyét. Ez utóbbi hatásának oka, hogy a kávé az epehólyagot kontraakcióra serkenti, így a zsírégető kávé zsírégető kávé nem tudnak olyan gyorsan kikristályosodni.

a testzsír elvesztésének mértéke fogyás ajakbalzsam

A zöld kávé javítja a sejtek mikrokeringését, ezáltal felgyorsítva az anyagcsere-folyamatokat. A benne található klorogénsav korlátozza továbbá a véráramba jutó cukor mennyiségét, így nem emeli meg hirtelen a szervezet inzulinszintjét, ami később — a zsírégető kávé hasonlóan — éhségrohamokhoz vezetne.

SLIM COFFEE – Fogyasztó kávé zöldkávéval

A zöld kávé mivel pörkölés nélkül készül, ezért többnyire kivonat, tabletta vagy kapszula formájában fogyaszthatjuk. Természetesen amellett, hogy ez a kávéfajta fogyasztó hatással bír, nem hanyagolhatjuk el a kiegyensúlyozott táplálkozást és a rendszeres testmozgást sem!

Mindig lefogyok az időszakomban segít- e a sáv a fogyásban?

Kapcsolódó cikkek.