Zsírégető jóga


A gyógyíto jóga ( magyar nyelv )

A legtöbb ember nem a jógát választja, ha fogyni akar — nagy kár is érte! Hogy miért?

  • Fogyás jógával?
  • Fogyj jógával! 5 szuper zsírégető gyakorlat a hasi zsír eltűntetésére - Blikk Rúzs
  • Az 5 legerősebb zsírégető gyakorlat, ha csak 20 perced van naponta
  • Itt van most: Kezdőlap » Cikkek » Életmód » Az 5 legerősebb zsírégető gyakorlat, ha csak 20 perced van naponta Az 5 legerősebb zsírégető gyakorlat, ha csak 20 perced van naponta A kevés szabadidő nem mentség a mozgás kikerülésére!

Ez a 6 zsírégető jógapozíció úgy szabadít meg a kilóktól, mint semmi más! Lefelé néző kutya Ereszkedj le négykézlábra, helyezed a tenyereid vállszélességben a zsírégető jóga, óvatosan nyisd szét az ujjaidat, majd óvatosan nyomd fel a csípődet az ég felé.

Fontos, hogy a gyakorlat közben minél jobban próbáld meg kiegyenesíteni a lábaidat, mert ez a jógapóz zsírégető jóga így lesz helyesen kivitelezve!

zsírégető jóga egészséges fogyás egy hét alatt

A lefelé néző kutya pozíció során úgy kell kinéznie az egész testednek, mint egy nagy nyomtatott Zsírégető jóga betűnek.

Ez a póz egyébként a jógázók és az ülőmunkát végzők egyik kedvenc gyakorlata, mert egyszerre zsírégető jóga meg zsírégető jóga fogyás kampányok és lábszalagokat, valamint lazítja el a zsírégető jóga.

Plank póz A világ egyik legnehezebb hasizomgyakorlatának tartják a következő jógapozíciótmelyet nagyon könnyű elrontani, úgyhogy figyelj a pontos leírásra!

Nincs más dolgod, mint négykézlábra ereszkedni úgy, mintha csak fekvőtámaszt szeretnél végezni — azaz, zsírégető jóga hátra a lábaidat, támaszkodj a lábujjaidon, a tenyeredet helyezd vállszélességben a padlóra, a karjaidat pedig egyenesen és feszesen nyújtsd ki!

zsírégető jóga

A pozíció lényegében kész is, ám figyelj arra, hogy a fejed, a törzsed és a nyakad nagyjából egyenes legyen és, hogy ne ereszd le a popsidat a föld felé! Lótusz-póz Feküdj le hason fekvésben a földre, zsírégető jóga ki a karjaidat szorosan a tested mellett, majd szorítsd össze a fenék-és a vállizmaidat.

a papaya enzim segít a fogyásban fogyni a zsír

Lélegezz mélyeket és nézz előre, zsírégető jóga megemeled zsírégető jóga fejed, a nyakad és a felső törzsedet, utána pedig emeld fel a karjaidat is. Ezek után szorítsd össze a belső combizmaidat és billentsd fel a lábaidat is! A pozíciónak úgy kell kinéznie, mint egy lapos u-betűnek, vagy egy tányérnak.

zsírégető jóga súlyok segítenek a zsírégetésben

A gyakorlat kiválóan erősíti a hasi izmokat, melyektől pillanatok alatt le fog zsírégető jóga olvadni az a fránya úszógumi! Oldalt nyújtó-póz Csakúgy, a legelső gyakorlatban, ennél a pozíciónál is ereszkedj le négykézlábra, azzal a különbséggel, hogy a jobb talpadat a jobb tenyered mellé helyezed 90°-os szögben.

Ezek után óvatosan nyújts ki hátra a bal lábadat, kissé oldalazva fordulj el balra és emeld fel az ég felé a bal karodat.

zsírégető jóga

Ha pár másodpercig ki tudod tartani a pozíciót, az már tökéletes! A gyakorlatot ezután zsírégető jóga meg a másik oldalon is és mindig törekedj rá, hogy zsírégető jóga lélegezz a póz kitartása előtt, alatt, és után is!

fogyni top tippeket fogyni termékenység

Fotó: iStock.