Zsírégető balzsam. Zsírégető ajakbalzsam


karcsúsító diy test wrap

Anonim felhasználó Pozitívum: Én edzéshez használom, valóban melegít. Negatívum: Nem praktikus zsírégető balzsam pumpás adagolós kiszerelés mert így nehéz pl. Emiatt vennem kell egy utántölthető praktikusabb flakont Lugosi Eszter Pozitívum: Edzéshez hasznàlom gyakorlatilag azonnal elkezd hatni kitart edzés végéig sőt minél intenzívebb a testmozgás annál jobban érzem és már rögtön zsírégető balzsam selymesebb volt a bőröm már az első alkalom után is,és egy zsírégető balzsam hét hasznàlat utàn làtványosan csökkentek a hepehupàk és a narancsbőr!

hogyan lehet zsírégető italt készíteni menopauza életkor lefogy

Anonim felhasználó Pozitívum: Nagyon sima lett a bőröm. Negatívum: Rendszeresen használom, vákuum masszírozóval együtt, de a cellulitisz nem csökkent.

zsírégető balzsam hogyan égetem a testzsírt

Anonim felhasználó Pozitívum: Nagyon jól megpezsdíti a bőrömet, kellemes illata van, jól felszívódik, szerintem lesz eredménye. Anonim felhasználó Pozitívum: Tetszik a pumpás megoldás, könnyen felszívódik, illatra is elviselhető.

zsírégető balzsam

Becsapós, mert nálam kb. Általában kézzel viszem fel a problémásabb területekre, majd géppel bemasszírozom, és fóliatekerccsel pihenek pár órát Próbálom úgy alkalmazni, hogy a fóliázás után sem mosom le, hanem feszesebb pamutnadrágot veszek fel.

zsírégető balzsam Fogyás sikere 50 felett