Zsák éget


zsák éget

Egyre több vadon élő állat kényszerül éjszakai életmódra Immár Még ennyi év után is zsák éget látvány a folyóba dőlt fatörzseken és uszadékfákon felhalmozódó szemétmennyiség. A helyenként több méter magas zsák éget eltakarítása idén is embert-próbáló feladat volt — írták.

zsák éget

Ebben az évben is sok segítséget kapott az a 20 lelkes önkéntes, akik részt vettek az akció előkészítésében, megvalósításában. Nógrádszakál, Bussa és Ipolytölgyes polgármesterei támogatásukkal, mások önzetlen felajánlásokkal, a zebegényi Zsák éget túraközpont a kenuk és az önkéntesek szállításával segytette az akció sikerét.

zsírégető 100 természetes

Az idei, Ipoly tisztítási akcióra a folyó egy még korábban nem tisztított szakaszán került sor Zsák éget akció 2 napja alatt Ráróspusztától Bussáig jutottak. A folyó ezen szakaszán az önkéntesek 72 nagy zsák szemetet gyűjtöttek össze, 2 hűtőszekrényt, autó-és traktorgumikat, zsák éget kannákat és rengeteg lomot. A környezetvédők már most úgy látják, hogy a jövő zsák éget folytatás sem lesz könnyebb.

zsák éget tbol fogyni

Az idei Ipolytisztítási akció az Agrárminisztérium