Yohimbine zsírégetés


Kérgét régóta használják különböző betegségek kezelésére, főként a potenciazavarok elhárítására.

alda fogyás downey hol éget először a zsír?

Potenciafokozó hatása elsősorban yohimbine zsírégetés problémákkal rendelkező emberekben jön létre. A yohimbe hatóanyagai indol alkaloidok, ilyenek az un. Amit az adott terméken mindig figyeljünk az az aktív hatóanyag, a yohimbine tartalom és sosem annak teljes yohimbine zsírégetés tartalma.

legjobb adagok a fogyáshoz

A yohimbine hatásmechanizmusa nagyvonalakban a következőképp fest. A katekolaminok, így az adrenalin és noradrenalin az un adrenerg-receptorokhoz kötődnek, melyek lehetnek alfa- és béta-receptorok.

yohimbine zsírégetés zsírégető ikon

A szabályozás leegyszerűsítve, hogy a béta-receptorok fokozzák, az alfa-receptorok gátolják a zsírbontást, többek közt a zsírszövet yohimbine zsírégetés felelős un. A dolog még szempontunkból annyiban kiegészítendő, hogy az alfa-2 receptor stimuláció negatív feedback mechanizmusként gátolja a noradrenalin felszabadulást.

A yohimbine hatásmechanizmusa, hogy alfa-2 receptor antagonista, az elsősorban preszinaptikus alfa-2 receptorokat blokkolva, ezzel felfüggeszti a noradrenalin e receptorok által történő megkötését és emeli annak szintjét. Egy kapcsolódó vizsgálatban 20 nőt vizsgáltak. Három hétig napi kilokalóriás étrendet fogyasztottak.

folyékony iv. fogyás kétségbeesetten akar lefogyni

Az átlagos testtömeg vesztés 3. A yohimbine hatásos adagja 0.

yohimbine zsírégetés

A yohimbine egy relatíve biztonságos kiegészítő, amely normál dózisban egészséges embereknél nem szokott problémákat okozni. Azonban Yohimbine zsírégetés és vesebetegségek, magas vagy alacsony vérnyomás, cukorbetegség, pszichés problémák esetén valamint terhes és szoptató kismamák számára használata nem javallott!

yohimbine zsírégetés nagyon hatékony zsírégető

Megjelent: alkalommal.