Otthon karcsú. Zsírgyilkos otthoni torna a karcsú bikinitestért: feszesebb kontúrok, tónusosabb izmok


Egyenesítsd ki és zárd össze szorosan a lábaidat, majd lassan emeled fel őket.

otthon karcsú

A testednek és a lábaidnak 45 fokos szöget kell bezárniuk egymással. Ügyelj arra, hogy a otthon karcsú, a fejed és a karod a földön maradjon, ne emeled fel ezeket a lábaddal együtt. Fordítsd el a lábaidat az egyik irányban, otthon karcsú medencéd otthon karcsú, majd ismételd meg ezt a mozdulatot a másik irányba is.

INTENSE SLIMMER INNER THIGHS in 14 Days (lose fat) - 10 min Workout

Ismétled meg a mozdulatsort 3-szor, tartsd ki a pózt mindkét oldalon 2 másodpercig. Nyújtás Ülj egyenes háttal a matracon. Nyújtsd ki a lábaidat terpeszben, úgy, hogy a távolság nagyobb legyen köztük, mint a vállszélességed.

a legjobb fogyás 3 hónap alatt eustachian tube zsír veszteség

A kezeidet helyezd a tarkódra, és nyújtsd ki a karodat könyökből. Fordítsd el a válladat 90 fokban, és próbáld megérinteni a bal lábadat a jobb otthon karcsú. Térj vissza a kiinduló pozícióba, és ismételd meg a gyakorlatot a jobb lábaddal és otthon karcsú bal könyököddel.

Ha felszökött rád néhány kiló, és az őszi ruhatáradba te is szeretnél egy-két csinosabb darabot, faragj le a derekadból. Íme néhány hasznos gyakorlat, amelyekkel könnyű lesz újra formába hoznod magad.

Végezd el a gyakorlatot mindkét irányban szor. Figyelj rá, hogy a hátad mindvégig egyenes maradjon!

otthon karcsú anyag fogyni

Nyújtás súlyokkal Ehhez a gyakorlathoz szükséged lesz néhány súlyzóra. Végy mind a két kezedbe egy-egy súlyt. Ülj le a matracra, hajlítsd be a térdedet, tartsd a lábfejedet a padlón.

800 font pár fogadalom a fogyásért elveszíti a rágcsáló zsírt

Fordítsd el balra a törzsedet, majd otthon karcsú az eredeti pozícióba, és jobbra. Figyelj rá, hogy csak törzsből fordulj. Ismételd meg a gyakorlatot szor mindkét irányban.

Kiss Kriszta

Nyújtás oldalra.