Lefogy neki


Borzalmas baleset: szinte teljesen megolvadt az arca egy csecsemőnek, miután bent maradt egy kigyulladt bérházban — fotó A fiatal lány tavaly nyáron tűnt fel a szépségek hazai palettáján, miután elindult a Magyarok Világszépe versenyen.

hogyan lehet fogyni véglegesen

A Blikk. Ezután döntötte el, hogy megváltozik.

  1. Ugyanezen okból legyen lehetőleg teljesen sötét a szobában.
  2. Elképesztően lefogyott Adele | NOSALTY
  3. Elképesztő, mennyire lefogyott Adele | teamingatlan.hu
  4. Perfil do usuário

Legalábbis külsőre. Kitti a nyári szépségversenyen kis súlyfelesleggel rendelkezett, bár a magasságához képest, amely centiméter, ez nem feltétlenül látszott rajta. Fél éve Kitti rendkívül csinos volt, lefogy neki volt rajta egy pici súlyfelesleg.

c- lium fogyni

Kitti viszont egyáltalán nem vette félvállról a poént, sőt nagyon keményen edzeni kezdett, és alig két hónap alatt elképesztő mennyiségtől, csaknem 20 kilótól szabadult meg! A fiatal szépség nagyon sokat sportol, naponta kétszer edz, mellette futni jár és nyelveket tanul.

lefogy neki

lefogy neki

Minden energiáját arra fordítja, hogy tini kora ellenére minél jobb eredményt érhessen el a világ 50 országából érkező mezőnyben. A szépség a héten útnak indul, már nagyon várja a nagy megméretést, az elkövetkező két hétben a versenyt lefogy neki felkészítő lefogy neki gőzerővel készül majd versenytársaival együtt a január i Top Model of the Word-fináléra.

Ezek voltak legérdekesebb bulvár hírei A sztárvilágban ben sem volt hiány hatalmas botrányokból, gonosz pletykákból vagy épp meghökkentő történésekből.

Jó példa jár előtte Vascsák Kitti előtt remek példa lehet Mikó Fanni, aki éppencsak megelőzte a Magyarok Világszépe versenyen. A 22 éves lány azóta decemberben megnyerte a Miss Intercontinental versenyét, amelyet szintén Egyiptomban rendeztek.