Karcsúsító lasagne. Tatár bifsztek Melegszendvicsek, friss zöldségekkel sonkás, - gombás, - szalámis - halas
Immunerősítő csodadzsúsz – Még idén! kampány
Elkészítési idő: 1 óra 30 perc Elkészítés: Készítsük el a szószt. A hagymát vágjuk apró darabokra. Az olívaolajat öntsük egy serpenyőbe, melegítsük fel, de ne legyen túl karcsúsító lasagne.

Adjuk hozzá a hagymát, pároljuk üvegesre. Adjuk hozzá az apróra vágott fokhagymát és a darált húst is.
Mi legyen az ebéd?
Jól pirítsuk meg. Adjuk hozzá a babérlevelet, a fahéjat, morzsoljuk bele az oregánót, szórjuk bele a borsot.

Jól keverjük meg, és főzzük pár percet. Adjuk hozzá a feldarabolt paradicsomot, és így főzzük további negyed órát. Dmv fogyás fel a cukkinit, a padlizsánt és a mozarella sajtot.

A szeleteket fektessük karcsúsító lasagne papírtörlőre, majd a tetejére is tegyünk egyet, hogy a felesleges nedvességet felszívja. Így a zöldségek nem fogják szétáztatni a lasagne-t.
- Ezen érdemes változtatni!
- A legfinomabb rakott tészták - Recept | Femina
Ha kicsit megpirítjuk a zöldségeket, akkor is távozik belőlük a nedvesség. Melegítsük elő a sütőt fokra.
How to make Jamie’s Lasagne - Jamie Oliver
Állítsuk össze a lasagne-t. Egy jénaiba fektessük le először a cukkini- és a padlizsánszeleteket. Utána fektessünk rá mozarellaszeleteket, majd öntsünk rá a szószból, végül tegyünk rá ricottát is.

Ezt a műveletet folytassuk, amíg a hozzávalók el nem fogynak. A tetejére mozarella kerüljön. A végén szórjuk meg parmezánnal.

Addig süssük, karcsúsító lasagne a teteje arenyszínűre nem pirul és a sajt "bugyborékolni" nem kezd. Vegyük ki a sütőből, és karcsúsító lasagne szerint szórjunk rá apróra vágott petrezselymet. Mielőtt tálaljuk, várjunk negyed órát, hogy kicsit kihűljön. Fotó: Getty Images.