Japán zsírégetés


Vizi Erzsébet A Tabata-edzés a magas intenzitású intervallumos edzések —HIIT- csoportjába tartozik, amit Izumi Tabata japán professzor fejlesztett ki a gyorskorcsolya válogatott részére azzal a céllal, hogy rövid időn belül japán zsírégetés lehető legjobb formába kerüljenek a sportolók.

japán zsírégetés

A Tabata előnye, hogy a legtöbb izomcsoportra hat, rengeteg kalóriát éget el, felpörgeti japán zsírégetés anyagcserétsőt még az antioxidánstermelő folyamatokat is aktiválja. Izumi professzor kutatásaiból kiderült, japán zsírégetés sokkal eredményesebb zsírégetés céljából, mint ha egy órát futna az ember. Nagyon japán zsírégetés az állóképesség javítására is, ha legalább hetente három alkalommal végzel ilyen edzést.

japán zsírégetés fogyás 16/ 8

A Tabata-edzések közös pontja, hogy négy perces körök váltják egymást, amiben kétféle japán zsírégetés kell elvégezni japán zsírégetés húsz másodpercig, köztük 10 másodperces szünetekkel. Az alábbi videóban látható edzés három szekcióra különül el, amikben a gyakorlatok az előbbi módszer alapján váltják egymást.

Mivel hirtelen és gyorsan mozgatod át a tested, semmiképp se felejtsd a bemelegítést, majd a végén nyújtással zárd a tornát.

leukémia, de nem veszteség egyszerű módja annak, hogy legyőzzük a zsírt

Kiemelt kép: Japán zsírégetés Images.