Fogyni wellington


fogyni wellington

Sózzuk, borsozzuk, majd félretesszük, hogy álljon, fogyni wellington a tésztát fogyni wellington nem készítjük. A bébispenótot kevés olívaolajon lesütjük, fogyni wellington amikor már összefonnyadt hozzáadjuk a durvára tört diót, enyhén megsózzuk, majd elzárjuk alatta a gázt, és a krémsajttal teljesen elkeverjük.

perzsa fogyás

Szedjük ki egy másik tálba és hűtsük le, mert úgy könnyebb dolgozni vele. A tésztát tegyük bele abba tepsibe, amiben majd sütni fogjuk.

fogyni wellington hogyan éget zsírt az átugrással

Mérjük bele a lazacot, hogy lássuk, fogyni wellington fér el benne jobban. A tésztát fogyni wellington le, hogy valóban be fogja-e takarni, majd harántcsíkosan vágjuk be, hogy jól mutasson, ha összehajtjuk majd. A lazac tetejére tegyünk egy jó adag spenótos krémet, majd hajtsuk rá a tésztát, ahogyan az elején lepróbáltuk, kenjük meg a tojással, végül pedig szórjunk rá jó sok parmezánt.

fogyni wellington kávé, amely fogyni fog

Görbe Pál vagyok, a SerpenyőVirtuóz blog házigazdája, óta írom a blogomat, és fogyni wellington igazi közösséggé nőtte ki magát. Igyekszem a megszokott teleket egészséges verzióban elkészíteni, hogy a különböző étel intoleranciában szenvedők, 26 testzsírt veszít szimplán csak egészséges életmódot követők, fogyni vágyók is alkalom adtán egészséges, de finom ételeket tudjanak készíteni maguknak!