Fogyni holmes. Katie Holmes


A színésznő most azonban önszántából állt kamera elé második alkalommal vállalta ugyanis a Hans Stern ékszerkollekció promótálását. A fotósorozat kissé erotikus fűszerezésűre sikerült és Katie is gyönyörűen néz ki rajtuk!

fogyni holmes fogyás Libanon

Katie rengeteg kritikát kapott már testalkata miatt, de igazából márnem is érdeklik az élcelődések. A fotók is bizonyítják, hogy valóban nagyon vékony de nem néz ki betegesnek, kimondottan csinosnak mondható.

fogyni holmes

Főleg, azért értékelhetőek a képek, amiken Katie egy fogyni holmes pózol, mert fogyni holmes sűrűn láthatunk róla ilyen hangvételű felvételeket. Most viszont csupán fogyni holmes takarja magát a színésznő és sehol nincs a tőle megszokott kislányos stílus.

fogyni holmes zsírégetés 1 hónapos eredmények

Mitől ilyen vékony? Katie soha nem volt duci, egyszerűen ilyenek a génjei.

fogyni holmes zsírégetés 1 hónapos eredmények

Elárulta volt már példa arra, hogy felszaladt rá néhány plusz kiló de olyankor bevetett egy gyors diétát. Meglepő, hogy bevallása szerint naponta csésze cappucinót is megiszik, mert szereti az ízét, még akkor is ha diétázik.

oxitocin zsír veszteség

Egyébként olyankor az étkezéseit zöldségek, alma, tofu, hal, sárgarépa, brokkoli, paradicsom teszi ki. Ezt azonban csak napig alkalmazza, hiszen az orvosok szerint is egészségtelen. A 33 éves színésznő egyébként imád mozogni.

fogyni holmes

Szívesen táncol, végez súlyzós- és kardio gyakorlatokat valamint fut olyannyira, hogy már a New York City Marathont is lefutotta.