Feliratkozás fogyás, Fogyás és izmosodás edzés nélkül - Egereknél már működik - Rakéta


Louis Orvostudományi Egyetem kutatói a közelmúltban publikálták legfrissebb tanulmányukat egy egereken feliratkozás fogyás új génterápiáról, ami testmozgás nélkül fejleszti az izmokat és megakadályozza az elhízást. A kutatók az as évek végén fedezték fel a follistatin nevű fehérjétami szinte minden állat szöveteiben megtalálható.

feliratkozás fogyás zsírégető üzemanyag

Kezdetben reproduktív hormonként betöltött szerepét vizsgálták, melyek során azonban kiderült, hogy ez a protein felelős az izmok feliratkozás fogyás. A korai kísérletekben makákók combizmaiba fecskendezték a follistatin termelődését segítő géninjekciókat. A kísérleti állatok mellékhatások jelentkezése nélkül folyamatos és tartós feliratkozás fogyás és tömegnövekedést mutattak.

Feliratkozás fogyás 5 legjobb sport ha fogyni akarsz A gyors fogyás többé nem csupán mítosz. Tarts velünk hétről-hétre, hogy megtudd a fogyókúra aranyszabályait. Tudtad, hogy a fogyás sikeressége nem azon múlik mennyit edzel egy héten? Nehéz behatárolni, hogy kinek milyen sportág lesz a legideálisabb, ha a fogyás a cél.

A feliratkozás fogyás kutatás pedig azt vizsgálta, bevethető-e a terápia az osteoarthritis, vagyis az ízületi gyulladás leggyakoribb formájának kezelésénél az izomtömeg növelésével és az elhízáshoz kapcsolódó anyagcsere-zavar csökkentésével. A rágcsálókat magas zsírtartalmú étrenden tartották, melynek következtében kialakulásnak indult az ízületi károsodás.

testét 57 fogyás

Guilak későbbi eredményeiket "mélyrehatónak" nevezte, az egerek izomzata ugyanis növekedést mutatott a zsírban gazdag feliratkozás fogyás és a mozgásszegény környezet ellenére is. A génterápia jelentősen enyhítette az osteoarthritis következtében kialakuló porcdegenerációt, ízületi gyulladást és a csontok átalakulását.

Heti 2 kg súlycsökkenés dízel fogyás

Mindez arra feliratkozás fogyás, hogy hasonló terápia eredményes lehet az artritisz ellen, különösen durva elhízás esetén. A Becker izomdisztrófia asap sziklás fogyás betegség esetén pedig már az első embereken végzett tesztek is lezajlottakméghozzá mellékhatások nélkül.

Ugyanakkor a szakértők szerint ezen a ponton még nem vehetjük biztosra a kezelés hatásosságát.

égő haszsír

Az új tanulmány mindenesetre azt sugallja, hogy a feliratkozás fogyás génterápia számos multifaktorális hatást generál, nemcsak az izomtömeg befolyásolására, hanem feliratkozás fogyás széles anyagcsere-folyamatokra is, amelyek valamilyen módon ellensúlyozhatják a magas zsírtartalmú étrend kalóriabevitelét. Guilak jól tudja, milyen messze vannak még attól, hogy a módszert embereken is kipróbálhassák, mindenesetre ígéretesnek tartja, és bízik benne, hogy a jövőben testmozgás nélkül is elérhetünk izomnövekedést, illetve testsúly csökkenést.

AutószalonElektromos autó ajánlatok a jövőből.

Hogyan diétázz? 1/3 - Kalóriaszámlálás - Fogyás, diéta, fogyókúra