Brighton fogyni


Az aubrey házat Brighton-ban egykor híres emberek tulajdonították - eladásra - Ingatlan - Brighton fogyni OnTheMarket. De belül ez egy teljesen más történet, és sokkal nagyobb, mint amit valaha is megjósolnál. A Rottingdean városában, a Green városában található öt hálószobás ingatlan Brighton fogyni 4, négyzetmétert foglal magában.

Brighton fogyni

A legkülönlegesebb találatok az otthonban a hatalmas úszómedence, a szép Lutyens könyvtár és a hatalmas nyugati kert. Az Aubrey-házat, amely egyszerre csatlakozott a két tulajdonsághoz, Sir Roderick Jones és felesége, az Enid Bagnold szerzője, tól birtokolták. Mielőtt otthonukban élt volna, Edward Burne-Jones előzetes Raphaelite művész élt e tulajdonságok közül Brighton fogyni.

fogyni románul az orosz csavar éget zsírt?

Az otthon három nappalival és egy művészstúdióval rendelkezik. A Lutyens-stílusú könyvtár tágas, három, ívelt, ívelt ablakkal, amelyek klasszikus hangulatot adnak a szobának.

tbc tbc 2 fogyás

Polcok és Brighton fogyni sorakoznak a falakkal, rengeteg könyvtároló helyet biztosítva. A külső tér egy falazott konyhakertből áll, közel a házhoz, egy csendes ülősarokkal, kövezett napozóterasszal, egy nagy pázsitcal és egy titkos falú kerttel.

Brighton fogyni

A Brighton fogyni, egyszintes medencés ház a kert szélességében húzódik, és vonzó, íves ablakokkal rendelkezik. A helyiségben öltöző, zuhanyzó, szauna és konyhasarok is található. A hangulatos családi házban több híres látogató is Brighton fogyni, köztük a Rudyard Kipling is.

robert costa fogyás egészség fogyás kali mirch segítségével

Ez a tulajdonság 1,- 1,£ közötti ajánlatokkal érhető el az OnTheMarket. Nézz körbe:.